Yesterday we trimmed lavender in the kitchen garden.
It has grown well this season, and it has partially covered santolina in the same raised beds, some branches of which died because of lack of sunlight.
Now winter has come, and we decided to trim lavender,
and to make potpourri.
昨日、ポタジェのラベンダーの剪定をしました.
今年、とてもよく成長して、
同じレイズドベッドに植えているサントリナに少し覆いかぶさって、
そのためサントリナの枝の一部に日が当たらず枯れました.
冬も来た事だし、ラベンダーの剪定して
ポプリを作ることにしました.
Leaves of lavender were so beautiful without disease and pest,
we hit upon a plan to make a wreath of lavender.
ラベンダーの葉は病害虫がなくとっても綺麗だったので、
ラベンダーのリースを作ることを思いつきました.
So, I cut some of branches of X-mas holly with its read berries.
それで、クリスマスホリーの赤い実のついた枝を何本か切りました.
This is the X-mas wreath made of lavender and holly.
Not so good shape, but it smells so nice.
これがラベンダーとクリスマスホリーで作ったリースです.
形はいまいちですが、香りはとってもいいんです.
In the kitchen garden, lavender looks neat.
In the frame, mini-burdock is growing.
And, I covered broccoli with black nylon net
in order not to be eaten by birds.
ポタジェではラベンダーがすっきりなりました.
フレームの中ではミニゴボウが育っています.
ブロッコリーは鳥の食害から守るために
ナイロン製の黒いネットで覆いました.
フレームの中ではミニゴボウが育っています.
ブロッコリーは鳥の食害から守るために
ナイロン製の黒いネットで覆いました.
No comments:
Post a Comment
I do appreciate your comments very much - they enhance my day. Thank You.