We planted potato at the beginning of March.
Its leaves are dying back.
Because it was sunny and dry yesterday, potato was harvested.
It was 'Andes Red' potato,
which has beautiful rich red skin with a slightly yellow flesh.
It is a floury type potato. It breaks down with cooking.
So, it is great for mashing, croquet and potato salad.
三月の初めに植え付けたジャガイモ、
葉が枯れてきていました.
昨日は天気が良くて乾いていたので、ジャガイモの収穫でした.
品種は案でスレッド、
赤い皮で、実は少しだけ黄色みがあり、粉質で
料理すると柔らかく崩れてくるので
マッシュポテトやコロッケ、ポテトサラダに最適です.
which has beautiful rich red skin with a slightly yellow flesh.
It is a floury type potato. It breaks down with cooking.
So, it is great for mashing, croquet and potato salad.
三月の初めに植え付けたジャガイモ、
葉が枯れてきていました.
昨日は天気が良くて乾いていたので、ジャガイモの収穫でした.
品種は案でスレッド、
赤い皮で、実は少しだけ黄色みがあり、粉質で
料理すると柔らかく崩れてくるので
マッシュポテトやコロッケ、ポテトサラダに最適です.
This small potato looks like an apple. この小さなジャガイモ、リンゴみたい. |
アンデスレッドの収穫
No comments:
Post a Comment
I do appreciate your comments very much - they enhance my day. Thank You.