The colder it gets, the more I want to eat a baked sweet potato. These days we often bake sweet potatoes on the grill of our built-in gas stove in the kitchen, but there's nothing quite like grilling over an open fire.
寒くなると焼き芋が食べたくなります。最近は台所のコンロのグリルで焼くことも多いですが、はやり焚火で焼くのは格別です。とても寒くなってきたので、ポタジェのバーベキューコンロで乾かしていた庭の剪定枝を燃やしてサツマイモを焼きました。
Wrap them in wet kitchen paper and then in aluminium foil and place them under the fire. In about an hour they will be soft and ready to eat.
濡らしたキッチンペーパーで包んだ上からさらにアルミホイルで包んで、焚火の下に置きます。およそ1時間ほどで軟らかくなって、食べごろです。
No comments:
Post a Comment
I do appreciate your comments very much - they enhance my day. Thank You.